Sinä olet tärkeä.

Jaa tämä artikkeli

Tietoa meistä

Meillä työskentelee vakituisesti tässä alla esittelynsä antavat tukitekijät. Lisäksi meillä työskentelee joukko määräaikaisia työntekijöitä, jotka auttavat meitä sijaistuksissa ja muissa muuttuvissa tilanteissa, jakaen kanssamme saman arvomaailman ja tekemisen tavat.

Maarit

Kuntoutus-, hoiva- ja muut sosiaalipalvelut,
Veteraanikodin yhteisöpalvelut,
Kuntouttava päivätoiminta

045 783 12051
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hei! Aloitin työskentelyn TukiTeossa syksyllä 2018 osa-aikaisena työntekijänä opiskelujen ohella. Sittemmin olen valmistunut geronomiksi (AMK) ja jatkanut töitä vakituisena  vuoden 2020 alusta asti. Tällä hetkellä toimin TukiTeon palveluvastaavana. Vastuullani on myös luovan toiminnan ja kulttuurin tuominen osaksi palvelutarjontaamme. Oma teatteriharrastus ja toiminta seniori-ikäisten näyttelijäryhmän kanssa ovat antaneet mahdollisuuden liittää kulttuurihyvinvointi osaksi asiakastyötä.
Aikaisemmalta koulutukseltani olen liikunnanohjaaja ja kokemusta on kertynyt nimenomaan seniori- sekä erityisryhmien ohjaamisesta. Siksi olikin luontevaa jatko-opiskella ammatti, jossa saan kohdata ikääntyneitä ihmisiä, joiden kanssa voin jakaa heidän elämän kokemuksensa. Minulle tärkeää on kohdata jokainen ihminen yksilönä, aidosti ja hänen historiaansa kunnioittaen, iästä riippumatta.

Merkityksellisen ja palkitsevan työn lisäksi parasta ovat huippu ihanat työkaverit, jotka kaikki tekevät tätä työtä täydellä sydämellä, toinen toistamme tukien.


Tuula

Avustus-, asiointi- ja kodinhoitopalvelut

046 921 8143
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hei ! Tulin TukiTekoon henkilökohtaiseksi avustajaksi joulukuussa 2017. Koulutukseni on lastenhoitoalalle ja olin ensin töissä päiväkodissa. Sen jälkeen olin pitkään lapseni omaishoitajana sekä menekinedistäjänä ja myyntiedustajana. Harrastusluonteisena sivutyönäni toimin edelleen auktorisoituna matkailuoppaana. Aloittaessani työni TukiTeossa huomasin, että kaikki aikaisemmat työni ja elämän tapahtumat ovat kouluttaneet minua tähän työhön. Avustajana tapaan paljon erilaisia ihmisiä, autan arjen askareissa, etsin ratkaisuja ja helpotusta elämän haasteisiin, kuljen vierellä muuttuvissa tilanteissa, yritän löytää piristystä harmaaseen päivään ja olla ihmisenä ihmiselle. Asiakas ja avustaja tulevat usein läheisiksi, kun vietetään paljon aikaa yhdessä. Silloin on ilo mennä töihin.

Työ on hyvinin itsenäistä ja työkavereita tapaa harvoin. Se on harmi, sillä vuosien aikana yritykseemme on muodostunut ihanien ja luotettavien naisten tiimi.


Meri

Veteraanikodin yhteisöpalvelut
Jalkahoidot kotikäynteinä
Kuntouttava Päivätoiminta

045 7831 2008
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Olen aloittanut TukiTeossa keväällä 2024. Työnkuvaani kuuluu Veteraanikodin yhteisöpalvelut, kuntouttava päivätoiminta Summassa, sekä kotiin vietävät hoiva- ja kuntoutuspalvelut. Teen kotikäynteinä myös jalkahoitoja. 

Koulutukseltani olen lähihoitaja ja minulla takana pitkä työura hoiva-alalla, sekä myös yrittäjänä. 


Soile

Lepo - ja rentoutuspalvelut
Hallinto ja kehittäminen

040 700 0973
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Olen TukiTeon toimitusjohtaja. Perustin TukiTeon vuonna 2015 hyödyntääkseni tietoni, taitoni ja osaamiseni parhaalla mahdollisella tavalla. Halusin luoda myös toimivan työyhteisön, jossa jokaisella on oma paikkansa ja mahdollisuus toteutua taitojensa ja arvojensa mukaisella tavalla.Minulle on tärkeää tuntea olevani kiinni oman elämäni ohjaksissa, toisen ihmisen kunnioitus, tasapaino, hyvinvointi ja jatkuva kasvu ihmisenä sekä ammattilaisena.

Olen koulutukseltani geronomi (AMK) ja lähihoitaja. Olen parantanut vuosien varrella tarpeen mukaan osaamiseni eri osa-alueita mm. muistisairaiden ja työuupuneiden auttamiseksi. Olen valmentautunut työn ohessa Instrumental Enrichment-kognitiivisten taitojen ohjaajaksi, Brain Relief- hoitajaksi, sekä Kasvava-mallin asiantuntijaksi. Vuorovaikutus-, ajattelu- ja tunnetaitojen kehittämistä olen harjoitellut NLP Practioner - valmennuksessa. Johtamis- ja kehittämistaitojeni parantamiseksi olen suorittanut johtamisen ja yritysjohtamisen erityisammattitutkinnot sekä projektinhallinnan asiantuntijakoulutuksen. Voimaa taiteesta- erikoistumisopintojen avulla täydensin valmiuksiani hyödyntää luovia menetelmiä omassa työssäni yksilöiden ja ryhmien kanssa. Etenkin luova muistelutyö on sydäntäni hyvin lähellä. Minulla on vahva tausta muistisairaiden hoiva- ja kuntoutustyössä, myöhemmin sote-alan kehittämistehtävissä (ikääntyneet, masentuneet ja työuupuneet, kehitysvammaiset, kansalaisjärjestöt) - joista siirryin kehittämään ja johtamaan tätä omaa yritystäni.

Olen itse kokenut sekä omaishoitajuuden että vaikean työuupumisen. Koen omaishoitoperheiden sekä uupuneiden ja masentuneiden tukemisen itselleni erityisen tärkeiksi ja läheisiksi työn osa-alueiksi. Myös muistisairaiden ja heidän läheistensä tukeminen on tehtävä jonka koen erityisen merkittävänä. Olen auttanut ja tukenut vuosia ikääntyneitä, omaishoitoperheitä, sekä muistisairaita ja heidän perheitään. Edelleen tj:n tehtävien lisäksi teen auttamistyötä omaishoitoperheiden ja muistisairaiden parissa, sekä lepo-, rentoutus- ja stressinhallintapalveluja. Olen ylpeä työyhteisöstämme ja siitä työstä jota teemme.

Hyödynnä kotitalousvähennystä

Kotitalousvähennykseen oikeuttavat TukiTeon koti- ja kodinhoito- ja avustuspalvelut, sekä tavanomaiset hoiva- ja huolenpitotehtävät.

Verottaja myöntää hakemuksen perusteella kotitalousvähennyksen, jonka hakemisessa autamme sinua tarpeen mukaan.
Kotitalousvähennyksen voi tehdä myös omille vanhemmille tai isovanhemmille ostetuista palveluista.

Vapautus arvonlisäverosta

Arvonlisäverovapaita sosiaalipalveluja on oikeutettu hankkimaan henkilö, joka toimintakyvyn laskemisesta johtuen tarvii apua.
Tuen- ja palveluntarpeen arvioinnin teemme yhdessä kanssasi.

Arvonlisäverottomuuden edellytys on myös palvelusopimuksen ja - suunnitelman laatiminen.
Arvonlisäverovapaina sosiaalipalveluina voit hankkia meiltä kotikuntoutusta, kotihoivaa ja huolenpitoa, ammatillisia tukihenkilöpalveluja, kodinhoitoa, sekä asiointi- ja avustuspalveluja.

Palvelusetelit

Olemme Kymsoten palvelusetelituottajia omaishoidossa ja henkilökohtaisessa avussa.

Palvelusetelin tarkoituksena on vahvistaa asiakkaan valinnan mahdollisuuksia, parantaa palvelujen saatavuutta ja laatua sekä edistää kuntayhtymän sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä kuntien elinkeinotoimen ja yksityisten palveluntuottajien yhteistyötä.

Luotettava kumppani

Olemme rekisteröity Kymsoten palveluntuottajarekisteriin sekä Aluehallintoviraston sosiaalipalvelujen tuottajarekisteriin.

Kuulumme Luotettava Kumppani-järjestelmään. Toimintaamme ohjaa omavalvontasuunnitelma ja asiakkaan tietosuojaa varmistamaan on laadittu rekisteriseloste.

Sinä olet tärkeä.

TukiTeko Oy logo

TukiTeko Oy

  • PL 23
    49461 Hamina

  • 040 7000 973

  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  • Y-tunnus 2979129-9


© TukiTeko Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään. Site Jaakko Leislahti Oy