Lepo- ja rentoutushoidot

Hyvinvointia tasapainon ja levon kautta

Apua stressiin ja uupumiseen

Stressi ja uupuminen ovat meille monille tuttuja asioita. Sinun on mahdollista tasapainottaa elämäntilannettasi, kehoasi ja mieltäsi, ja autamme sinua siinä mielellämme.

Olemme yhdistäneet voimamme Stockforsin hyvinvointikylän ja Kasvajat ry:n osaajien kanssa, tarjoten sinulle aikaa, tilaa ja keinoja uuden hyvinvoinnin tason löytämiseksi.


Kasvava Lepo- ja parantolatoiminta uupuneille ja masentuneille Stockforsin hyvinvointikylässä

Masennus ja uupumus ovat epätasapainotiloja elämässä. Kun elämän asiat tasapainotetaan, olo helpottuu ja oma suunta elämässä löytyy.

Pysähtyminen on välttämätöntä. Lepo ja aika asettumiselle käynnistää muutoksen. Levon jälkeen saat käyttöösi omien tarpeidesi mukaan työvälineitä ja mahdollisuuksia, joilla elämäsi uusi suunta ja muoto hahmottuvat.

Lue lisää Kasvavasta toimintamallista tästä Stockforsin hyvinvointikylästä.


Brain Relief-syvärentoutushoito

Brain Relief® –hoidon keskeisimpänä tavoitteena on syvä rentoutuminen.Se tapahtuu aktivoimalla mielihyvää ja rauhoittumista edistävien välittäjäaineiden kuten oksitosiinin tuotannot kehossa täsmäkosketuksen avulla.

Brain Relief -hoidon aiheuttamat hyödyt ovat hyvin yksilöllisiä ja samallakin henkilöllä elämäntilanteesta riippuvaisia. Hoito virkistää ja rentouttaa, usein myös unentulo illalla helpottuu.

Hoidossa hyödynnetään rauhallista / rytmillistä musiikkia.
Hoito on ns. hiljainen hoito, jolloin sekä hoitaja että hoitoon tuleva asettuvat keskinäiseen hiljaisuuteen.

Selällään olevan ja normaaleissa sisävaatteissa olevan hoidettavan hoito kohdistuu päähän, kasvoihin, hartian ja niskan seutuun, käsiin ja jalkoihin.

Hoito-otteisiin kuuluu erilaisia painalluksia, venytyksiä ja sivelyitä, sekä pyörittäviä, hankaavia, pöyhiviä ja rapsuttavia otteita, joista monet ovat erityisen hitaita ja lempeitä.

Varsinainen hoito kestää noin 50 minuuttia ja käyntiin on hyvä varata tunti.
Ensimmäiseen hoitokertaan kuuluu alkuhaastattelu, jolla varmistetaan hoidon sopivuus asiakkaalle.
Kolmen hoitokerran (noin kuuden viikon aikana) on todettu tuovan jo pysyviävaikutuksia asiakkaille, jotka kärsivät kroonisista vaivoista ja joilla ensimmäinen hoito helpotti niitä.

Auton ajokyky ja muu tarkkuuta vaativa työ saattaa olla heikentynyt parin tunnin ajan hoidon jälkeen. Muita haittavaikutuksia hoidosta ei ole todettu aiheutuvan.

Hoitohuoneemme sijaitsee Stockforsin hyvinvointikylässä Pyhtäällä.
Voit tilata Brain Relief- hoidon myös kotiisi tai työpaikalle.


Neurosonic-rentoutushoito

Neurosonic - patja lähettää kehoon erittäin matalataajuista värähtelyä, edistäen kehon omia luonnollisia korjaavia ominaisuuksia. Neurosonicin rentoutusmenetelmä ohjaa mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan.

Värähtely vaikuttaa autonomiseen hermostoon. Hermoston mekanismit aktivoituvat ja stressiperäiset oireet, kuten ahdistus, unihäiriöt, ja asiakaskokemusten mukaan, myös kipu helpottuvat ja niiden ilmenemistä voidaan menetelmällä myös ehkäistä. Eri tehoalueilla saadaan aikaan erilaisia vaikutuksia.Patjan mukana kulkee tabletti ohjelmistoineen, jonka avulla patjaan saadaan ohjelmoitua oikeanlaiset vaikuttavat ohjelmat rentoutumiseen, aktivointiin tai palautumiseen.

Neurosonic sopii kaikenikäisille ja on turvallinen käyttää. Esimerkiksi sydämentahdistimet, kipustimulaattorit tai metalliset keinonivelet eivät estä Neurosonicin käyttöä.

Voit vuokrata patjan kotiisi 1-2 viikon ajaksi. Tuomme ja noudamme patjan.
Halutessasi voit myös noutaa patjan toimistoltamme Haminasta tai Kotkasta.


TRE-stressinpurku 1.1.2022 alkaen

Trauma Releasing Exercises eli TRE on yksinkertainen ja helposti opittava itsehoitomenetelmä. TRE rentouttaa ja aktivoi stressin tai traumaattisten kokemusten jännittämää kehoa.

Menetelmässä käynnistetään lihasten vapinana tai tärinänä alkava luonnollinen palautuminen. Syvien lihasjännitysten vapautuessa kehossa herää luontainen pyrkimys toipumiseen, ja harjoitus voi saattaa alkuun eheytymisprosessin, josta on apua nykyhetken stressinhallinnassa. Opit vähitellen itse hyödyntämään menetelmää omatoimisesti.

Olemme ottaneet TRE-ohjauspalvelun tarjontaamme, sillä kokemukset menetelmästä ovat olleet poikkeuksetta hyviä.

TRE-ohjauksen voit tilata itselle tai ryhmälle.Ohjaus voi tapahtua Stockforsin hyvinvointikylässä, asiakkaan kotona, työpaikalla, tai vaikkapa harraste- tai yhdistysryhmien tiloissa.

Hinnasto


Lepo- ja stressinhoitopalvelut

 • Parantola Lepopaketti 1
  520,00

  Sisältäen majoituksen ma klo 12 - to klo 16 Stockfors Villagessa (Patruunantalo), ateriat, tukihenkilön läsnäolon, aikataulutetut jaksamisen tukityöskentelyt; elämänkartoitus ja elämänsuunnitelma.

 • Brain Relief -syvärentoutus
  65,00 e / hoito (65 min )
  Sisältäen alkukartoituksen + tarkkaan valitun musiikin kanssa tehdyn täsmäkosketushoidon Stockfors Villagessa tai asiakkaan tiloissa.
  Hintaan lisätään mahdollinen kotikäyntilisä 15,00/käynti
 • Brain Relief -syvärentoutus kolmen kerran hoitosarja
  180,00
  Hintaan lisätään mahdollinen kotikäyntilisä 15,00/käynti
 • Neurosonic PLUS- patja
  150,00 /vk
  Sisältäen patja, kantokassi, ohjausyksikkö, lyhyt käyttöönopastus, ohjekansio) + kotiinkuljetus- ja noutopalvelu Hamina-Kotka alueelle 35,00 e / vuokraus

Saatavilla 1.1.2022 alkaen:

 • TRE-stressinpurku, yksilö
  75,00 / ohjaus (75 min)

  Sisältäen yksilöllisen ohjauksen menetelmään + ohjeet kotiharjoitteluun asiakkaan tiloissa tai Stockfors Villagessa.

 • TRE-stressinpurku, ryhmät
  245,00 / ohjaus, (120 min)
  ( ryhmän koko 3 -5 henkilöä)
  Sisältäen ryhmässä tapahtuvan ohjauksen menetelmään+ ohjeet kotiharjoitteluun asiakkaan tiloissa tai Stockfors Villagessa.
Hinnat sisältävät ALV 24%.

Sinä olet tärkeä.

TukiTeko Oy logo

TukiTeko Oy

 • PL 23
  49461 Hamina

 • 040 7000 973

 • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 • Y-tunnus 2979129-9


© TukiTeko Oy. Oikeudet muutoksiin pidetään. Site Jaakko Leislahti Oy